bloggpappans.blogg.se

Mitt liv, mina ord

Det går ju inte direkt framåt för barnen..men för Sandra däremot!

Kategori: Allmänt

Nu är iaf Sandra helt frisk, skönt=) MEN..nu har Elicia feber , Liam har fått spö (sprucken läpp, svullen i ansiktet) och har nu även han fått feber.
Han och en klasskamrat blev osams och började slåss...och på den vägen är det. När jag var 10 lekte jag med Turtles och jagade ekorrar med pinnar.  Må hända att jag sprängde några brevlådor och paddor men sånt slagsmål vette fan, eller kanske, har inget minne av det iaf.
 
Men en positiv nyhet är att Sandra ska på arbetsintervju nu på torsdag, håll tummarna=)
Blir så jävla glad!! Yaaaay!   Hoppas inte Sandra blir nekad pga Elicias låga ålder, jag ska fanimej ta ut pappa dagar i sådana fall.  Annars kan de inte ha nåt att klaga på för om sanningen ska fram så är Sandra en väldigt empatisk och bra människa som sätter alla andra före sig själv. Inte många såna som finns längre. Inte ens jag är sån.
 
Håll så många tummar ni kan för Sandra!
 
 

sjuk sjuk sjuk

Kategori: Allmänt

Fan, är det inte den ena så är det den andre. Alltid ska någon vara sjuk här hemma , det går liksom runt i cirklar. Nu har Elicia och Sandra varit sjuka, Celine fick feber imorse. Nu är det bara jag och Liam kvar...*spottar över axeln och kastar ett saltkar på en svart katt*   Take on my Wood liksom, jag får INTE bli sjuk!  Har varit hemma i 2 dagar och VABat för Sandra har varit helt utslagen.  Men klart som fan har jag känt mig dåsig idag, jag  ska arbeta helg, dvs 2x12h pass. Inte lätt om man får feber.
 
Nåja, kvällen rundar nu vi av med Idol (vilket jag tycker bara är roligt i början av säsongerna) och lite godis med god dryck. 
 
För övrigt har jag bytt en jävla massa blöjor och ja, varit hemma med alla sjuklingar.
 
Skratt, bråk och tårar..en vanlig dag hos tokfamiljen Jansson-Damm =)
 
 
 

Julmusten har redan kommit ut i butikerna

Kategori: Allmänt

 
 
Allvarligt?  Liiite tidigt kanske? Finns det verkligen någon efterfrågan på julmust nu? Om det finns, är den verkligen så pass stor att man måste börja sälja nu? 
Men jag förstår butikerna..tar ena butiken in så måste den andra också ta in för att inte riskera att förlora ett gäng strökunder.  Har en annan butik någon kunden vill ha så är det rätt uppenbart att kunden åker dit, och medan den är på plats så köper kunden mer än så, och där börjar man förlora pengar. 
 
Därför bör en regel införas, inget jultrams före 1:a december
Jag älskar förvisso julmust men det förstör ju hela grejen. Julen med allt vad det innebär bör börja ca 1:a december och bör sluta vid nyår. Att ha allt skit framme som julmust, julgranskulor etc förstör ju hela magin. Man blir ju för fasen urless innan skiten hinner börja.
Nä, när det gäller sånt här så var det fanimej bättre förr.
 
.

Fotboll igen

Kategori: Allmänt

Idag var det fotbollsmatch, den slutade för ca 30 min sen och Liams lag vann 4-2. Jävligt bra gjort!
Sandra och Liam bör vara hemma snart så får hoppas att jag hinner skriva klart. Fast jag har ju fan inget roligt att skriva nu, känns bara tråkigt att berätta alla vardagliga saker som ständigt sker , "idag vaknade jag av väckarklockan, åt frukost med barnen och gick med Celine till dagis. Sen drog jag mig hem och tog hunden på en liten promenad. Gick åter hem och drack kaffe. Sen spelade jag Xbox i några minuter. Sen har jag för mig att jag gick på muggen.."  Ja, det var ett par spännande nagelbitande timmar. Bam bam BAM!!
 
För övrigt, jo tack, det är bra. Själv? Fast jag måste medge att jag är jävligt less på en viss person och nej, inte någon i släkten. En annan person som jag aldrig vet vart jag har, det är jävligt jobbigt. Antingen är jag riktigt neurotiskt knäpp eller så tror jag allt personen gör är att jävlas med mig. Allt mer pekar på det senaste...
 
Världens starkaste öl har slagit rekord, procenthalten ligger numera på 65% !  Rätt saftigt..Att ta en öl har fått en helt ny innebörd.
 

De fem starkaste ölsorterna i tillverkning just nu

1. Brewmeister Armageddon: 65% (Brewmeister)

2. Schorschbräu Schorschbock: 57% (Kleinbrauerei Schorschbräu)

3. Schorschbräu Schorschbock: 43% (Kleinbrauerei Schorschbräu)

4. Brew Dog Sink the Bismarck: 41% (Brew Dog)

5. Baladin Esprit de Noel: 40% (Baladin)

Källa:Aftonbladet.

 

Och ja, de är skottar!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

SOA och några tankar

Kategori: Allmänt

Sons Of Anarchy är så jävla lätt min favoritserie ever!!  Så klockrent härligt bra. Man tappar aldrig intresset.
Jag har en far som är knutte..varit med i några klubbar så vitt jag vet men nu har han nog lugnat ner sig, han börjar bli med åren, tyvärr. Hans senaste motorcykel är så jävla frän!
 
 Min största dröm (nu efter jag fått barn) är att kunna glida runt på en motorcykel dagarna i ända och bara må bra. Jag har inte råd att skaffa en motorcykel nu och jag tror inte jag någonsin kommer att ha det men ja, det kanske sitter i blodet, vem vet? Det är iaf något jag drömmer om mer eller mindre varje dag. Önskar att jag också kunde få lite tur och vinna lite pengar och kunna köpa en..
 
Köpte mig en skjorta som kom med schenker idag, så jääävla nöjd. Vissa gillar kanske inte den stilen men vet ni vad? Ta er i arslet. I just love it!

Modellen däremot var väl kanske inte allt för sexig..
 
Och på tal om osexigt, jag måste fan till läkaren.börjar bli orolig. Så fort jag har ätit, och det spelar ingen roll om jag äter pizza, potatis, pasta, ris, köttbullar, laktosfritt, falukorv, fiskipinnsi, frukt , flingor, jag måste alltid tokbajsa efteråt. Det kan inte vara normalt att gå på toaletten 2-6 gånger om dagen medan andra i min omgivning kanske går varannan dag .. Undra vad det kan vara :/
 
 

Nej dra mig baklänges naken i ett grustag

Kategori: Allmänt

Att vissa människor är så envisa att de hellre offrar allt istället för att erkänna att de har fel. Det är sanslöst. Jag har varit liknande förut men nu, jääävlar vad sjukt. Nåja. Så är det, bara att acceptera.
 
well well...
 
Idag har varit en genomstressig dag, allt för att man försov sig. Jag förstår inte hur vi alla 5 i familjen kan försova oss samtidigt? Barnen vaknar alltid runt 7 numera, pigga som påtända hamstrar men inte imorse. Trots 3 alarm, trots 3 barn, trots att man somnade i tid så sket det sig. Jag vaknade upp halv 9 av kollegans sms. Då sov alla andra. Jag kan ju nämna att jag skulle vara på jobbet vid 8 och förbereda inför öppning.  Från sängen till jobbet på ca 15 min var rätt starkt gjort måste jag erkänna...visserligen höll jag på att smälla med en bil när jag cyklade som en tok men ännu en gång överlevde jag ;)
 
Sen har jag varit ute resten av dagen i denna blåst..lekt mycket med Celine, gick ut och letade efter djur..roligt nog så träffade vi på två rådjur och skruttan blev helt lyrisk =)
Vi försökte även kalla på kaninerna genom att skrika "KANIIIINEEEER!!!" i skogen, ännu en gång så misslyckadeds vår metod..konstigt
 

Tji fick vi

Rubiks kub är en myt

Kategori: Allmänt

Imorgon den 23:e fyller lilla Liam 10 år. Han börjar bli större, märks både mentalt och kroppsligt. Bäst att man är snäll mot honom för den grabben kommer bli stor. ;)
I lördags var det kalas för honom, tyvärr kunde inte alla komma pga olika anledningar men så är det alltid.
Bland annat så kom Sandras bror, pappa + flickvän, väninna Sussie, min syster och Jenny+Magnus med sina barn. Alla kom inte på en gång som tur var för då hade det blivit trångt här . Det bjöds på en jävla massa kaffe, marängsvisch och Sandras hemmagjorda kokostoscakaka. Ja, försök säg det ordet 5 gånger snabbt!  ;)
Andreas (Sandras bror) tjöta på som vanligt vilket är helt okej för han är så förbannat rolig , fast de är ju faktiskt allihopa, tom Sussie.  En rolig sak är att Sussie och Andreas var tillsammans för en herrans massa år sedan. Sedan dumpade han Sussie och kom ut som gay.  Hahaha..stackars sussie. Ursäkta men lite roligt är det =D   Att hon inte anade något när han ständigt fixade hennes frisyr ?  Jag hade iaf reagerat för jag har ALDRIG flätat Sandras hår t.ex. Hon gjorde honom gay.  hoho...  Men sussie är väl kanske inte skarpaste kniven i lådan, ljuset är ju på men ingen är hemma, hissen går liksom inte enda upp, En av alla tomtens renar är halt och bör knäppas med bössa, hon påminner lite om en fantomsmärta ...  Haha nej vad är det jag säger. Hon är Sandras bästa vän och är en jävligt skön tjej. Tur att du har humor kvinna , don´t hurt me ;)
 
Nu känner jag att jag gled ifrån ämnet en aning.
 
Liam fick en jäkla massa saker och pengar. Tillsammans så fick han 800 kr, han fick skylanders, 4 Xbox spel, en rubiks kub ( vilket jag hatar för det funkar fan inte, det går inte att få alla färger rätt, det måste vara en myt), en jäkla massa godis och ja, en till present kommer inom kort för företagen som har 1-3 dagars leveranstid har aldrig 1 dag leveranstid, har de någonson lyckats med det? 
Jag är lite rädd att han ska bli för bortskämd men nåja, han fyller bara år en gång om året.
 
Nu ska jag nog dra i mig en kopp kaffe och knalla ut med jycken en sväng.  Måste röra på arslet lite mer än vad jag gör.
 
Got to move, see you later!
 
Och bilder på denna härliga dag finns på min facebook  --->
 
 
 
 

Nej du

Kategori: Allmänt

 
Skvaller, skitsnack och lögner. Fan vad less jag blir. Så jävla onödigt så det finns inte, speciellt inom familjen! Jag skiter fullständigt vad folk gör utanför men familjen är fanimej helig!
 
En liten sketen lögn kan indirekt förstöra för 10 tal personer . VARFÖR?  Ge fan i det.
Jag orkar inte med något onödigt drama!
 
 
 
 
 

Kul i webcamen

Kategori: Allmänt

 
 
Vad ska man säga. Kära tokbarn :)

Kul i webcamen

Kategori: Allmänt

 
 
Vad ska man säga. Kära tokbarn :)

Produktplacering

Kategori: Allmänt

Jag arbetar i en ICA butik och har gjort det i 7 år. Rästt träligt på ett sätt men samtidigt så trivs man rätt bra.Jag ser mig som rätt påhittig som gör det ena och andra som brukar lyckas.Nu fick jag inspiration från nätet och gjorde en annorlunda produktplacering..Hittills så har jag bara fått positiv respons men vi får se hur det blir när fler kunder sett det. Tycker själv att det är ofantligt klockrent om jag får säga det själv ;) Har ni några andra lite annorlunda sambandsexponeringar man kan göra i en ICA butik, säg gärna till. ;)Tycker det är så roligt att hitta på nya saker, fixa och trixa.  Nu ska jag se klart det okända och sen blir det nog sängen..börjar bli trött .

Tack

Kategori: Allmänt

Jag vill bara tacka dig, utan dig hade jag aldrig klarat av det . Du har jag undvikit det hela och gått någon annanstans, eller hoppat över det helt.
 
Jag vet inte vart jag skulle vara utan dig. Utan att låta klyschig och för sentimental så måste jag säga att Du gör mig hel. Ett liv utan dig är inget liv.
Jag ser fram emot vår bröllopsdag även om jag måste erkänna att jag redan nu är toknervös :)
 
Men som jag alltid har sagt, Allt löser sig ;)
 
 
Jag älskar dig Sandra...<3
 
 
 
 

"Sekret från bäverns rumpa ger vaniljsmak"

Kategori: Allmänt

"Uppgifter om bäveranalsekret i mat cirkulerar på nätet. Men är det en skröna? ”Det kan användas som "naturlig arom" i livsmedel”, säger Ulla Beckman Sundh vid Livsmedelsverket.                                    

Castoreum, eller bävergäll, är ett sekret som utvinns ur analkörtlarna på bävrar. Ämnet är en så kallad naturlig arom som kan användas i bakverk, glass, godis, drycker, såser och köttvaror, enligt Ulla Beckman Sundh, toxikolog vid Livsmedelsverket.

– Naturliga aromer kan vara extrakt från växter, svampar och i vissa fall djur. I märkningsbestämmelserna finns inga krav på att det ska anges vad det är för arom, med undantag för koffein och kinin, säger Beckman Sundh. "

Källa: DN Nyheter.

 

Allvarligt? Är det inte enklare att t.ex. ta en vaniljstång och mala ner istället för att jaga rätt på ett gäng bävrar och klämma ut sekret från deras analkörtlar ? Bara en tanke.

 

Samma sak som ICA (och troligtvis många andra företag) gör, är att de hellretar utländsk mjölk till sina produkter istället för svensk med argumentet är att råvarorna inte räcker?  Men va fan, stöd de svenska bönderna , låt staten hjälpa till så kanske vi slipper massa skitprodukter. Dessutom kommer priser gå ner om detta sker.

Många bojkottar t.ex. ICAs grädde för att råvarorna kommer från Tyskland. Men då bör de bojkotta Creme Fraichen, gräddfilen och flertal andra produkter men det gör de inte..

 

Det är mycket skit som händer inom livsmedelshandeln. Ett annat exempel är de svenska bären. Flertal utländska företag kommer och plockar  / köper våra bär just för att de är så jäkla nyttiga och boostade med vitaminer osv medan de svenska företagen köper bär från tyskland och Holland för att det är billigare ? Hur fan fungerar det egentligen? Jag vill gärna ha svenska bär, de är godare och nyttigare men nej nej, de får man betala minst 20 % mer för!  De kallas inte Superbär för inget.

Ett annat härligt exempel är en sorts nudlar. De tillverkas i Sverige, paketeras i kina för att åter fraktas till Sverige för att säljas. Onödigt? Ja? Bra för naturen ? Nej. Billigare? Ja. 

ALLT handlar om pengar vilket är så jävla tråkigt.

 

Man skulle bli politiker och göra världen bättre för våra barn...

Sleepless in Södertälje

Kategori: Allmänt

Herrejädrar vilken natt. Elicia fick feber och snorar som en rinnande kran och SJÄLVKLART så hade vi ingen nässpray heller. Så typiskt!
Det blev att göra egen koksaltlösning runt 2 inatt efter att ha letat efter snorpapper och Alvedon. På det så vaknade Celine upp av nattskräcken. Så våra kära döttrar avlöste varandra hela natten med skrik och gråt. 
Jag klarar knappt hålla ögonen öppna, är sååå trött idag trots 2 stora koppar kaffe.
Huvudet värker för fult och Celine är rastlös som en övertänd ekorre.
 
Hon är överallt och ingenstans och skriker och tjuter...herregud. idag är ingen härlig dag.
Känslan påminner mig om hur det var för ett par år sen när man festade som hårdast. Det vet ni alla hur det är.. helt sänkt.  Inte nog med det så känner jag mig inte speciellt kry heller..
 
 
 

Nu var det klippt

Kategori: Allmänt

Tycker så synd om skruttan, mardrömmarna vill inte ta slut. Hon skriker i verkligen panik på nätterna.  Jag vaknade först inte av det (naturligtvis, jag sover rätt djupt ibland) men Sandra sparkade till mig och jag rusar upp och springer iväg...åt fel håll. Han Sandra inte stoppat mig hade jag säkert sprungit vidare .. vadå trött man får bli.
 
Men nu, 2 nätter i rad har jag gått in i hennes rum efter panikskriken och burit henne till våran säng, då har hon sovit som en stock.
Hon pratar mycket om det på dagarna men för övrigt verkar hon helt okej på dagarna åtminstone. Jag hoppas, för hennes skull, att det snart går över ...
 
 
 
Igår skulle Liam ta sig hem direkt efter skolan eftersom han hade fotbollsträning strax efter. Han slutade halv 3 och kom inte hem förrän efter 4. Han älskar fotboll så jag förstår inte riktigt hur han tänker.. han har en sådan stolthet, och är så envis att han hellre förlorar det han älskar än att ha fel.  Det kan bli farligt om det fortsätter...Tyvärr så måste jag medge att jag känner igen mig i det. Har varit likadan, har nog vissa tendenser kvar av det fortfarande men absolut inte på samma nivå. Jag har kanske vuxit upp lite smått men det är väl på tiden med tanke på att jag snart är 30.  Det kanske inte har så mycket att göra med mognad heller ? Vad vet jag, det är väl helt enkelt något de flesta lär sig hantera med åren.
För att göra en låååång historia med tårar, skrik och svordomar kort så kan jag säga att han till slut fick inte gå på träningen. Han är trots allt 10 år, dags att visa något slags ansvar och förstånd. Å andra sidan, han är bara 10 år..hur man tycker och tänker på den punkten är nog väldigt individuellt.
 
 
Celine har börjat utvecklas väldigt mycket, är glad att jag varit hemma så pass mycket som jag har  varit..har inte missat så mycket.  Senast igår så var i lekparken, helt plötsligt ställer hon sig upp och börjar gunga sig själv. Det har ALDRIG hänt förut. Helt sanslöst . Duktig tjej. 
De klipper och klistrar rätt på dagis och självfallet vill hon göra det hemma också. Hon några reklampapper som hon började klippa försiktigt på.  Hon klippte sig sedan i fingret vilken kan hända den bästa, ingen fara med det. Hon lär sig fortfarande.  Men sen så...faaaan. Hon klippte av en bit av sitt hår, sen i fingret igen, sen började hon klippa i en kofta, sen sig själv i näsan...och där bröt jag ut i skratt.  Jag vet inte varför, så tragiskt roligt. Hon började tjuta för att hon hade ont i näsan.  Det var nog den första gången jag har varit med om det..

Sen åkte saxen bort kan jag ju säga.  Skulle kanske ha tagit bort den för ett par olyckor sen men what to do ;)
 
 

Mardrömmar!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Mardröm
Nightmare
Painajainen
Mora
Pesadilla
εφιάλτης
Karabasan
 
 
 
 
 
 
 
Fan, stackars Celine. Jag har nämn att hon har nattskräck och att hon knappt sover igenom en hel natt, ever!
Inatt var det hemskt.  Hon skrek rakt ut, stortjöt verkligen. Hon hade sådana mardrömmar. 
Hon drömde att "masamass" kom. (Masamass är Gollum från Sagan om Ringen) Masamass kröp på väggen och jagade Celine. Förstår att det kan vara läskigt men det sköna var att visade att hon slog honom också.
That´s my girl! =)
 
Fast efter frukost så tyckte hon att sitt rum var läskigt...=/
 
 
 
 

En blogg från toan

Kategori: Allmänt

Har arbetat hela helgen samt måndag och tisdag. Imorgon har vi en dubbel föräldradag så vi båda kan vara hemma med Elicia. Skönt =)
 
 
Vår min nya fina underbara dator måste tillbaka till netonnet. Jävla skit. Så sur att det alltid ska bli strul så fort man ska göra något, inget flyter liksom på. Dessutom har mitt leg gått ut så det är ett helvete att hämta ut det igen ;)
 
Dessutom ska jag skriva exakt vad som är fel med denna apparat, det lär krävas minst ett A4. Så roligt ibland..
 
 
För ett par minuter sen så gjorde sig Liam redo för en fotbollsträning. Det gick väl sisådär som vanligt men de blev klara i tid och hann med bussen, MEN... det var någon kvinna där som vägrade flytta på sig när Sandra kom med barnvagnen så vad hände? Jo, De kom inte med på bussen och Liam kommer missa sin andra fotbollsträning. Helt jävla sanslöst. Hörde hur Liam grät via telefon. Fan va sur man blir på chaffisen som inte gjorde något heller. Det är hans ansvar att se till så folk kommer på. Jag tror inte någon hade haft något emot om han gick från förarsätet och hjälpte till i 2 min...men icke. Han satt bara och glodde. När sandra inte kom på så åkte han vidare.
 
Ärligt talat..vilka idioter det finns. Det går nog inte säga tillräckligt många gånger.
 
 
Nu sitter Celine i badet och ja, badar förstås. Jag passar på att blogga lite från toaletten. Någon gång måste vara den första.
 
Att det ska vara så svårt att hitta en större lägenhet som inte ligger i en krigshärjat område, jag blir galen!
 
 

En skam, en förnedran

Kategori: Allmänt

Celine: Du är rumpa
Sandra: Du är rumpa!
Celine: Nä DU är RUMPA!
Sandra: Du är en bajs.
Celine: Nej bajs!! jag är Celine
Sandra: Du är bajsrumpa!
Celine: Du är pappa!!
 
Oooookej, tack för den. Den mest optimala nervärderade förnedringen är att kalla någon annan för Pappa (mig) . Gulligt av dig min kära dotter!   ;)
 
 
På tal om döttrar, idag är Elicia hela 7 månader gammal. Klubba ner mig som säl liksom, det går alldeles för fort!
Det är så härligt få mer och mer kontakt med lillstrumpan. Hon ler så fort man tittar på henne, underbart. Älskar hennes leende, är såååå gosig :)
 
Så fort hon har vaknat (igen) så ska vi ut och göra lekparken osäker. 
 
 
G´Day People / Mr Awesome
 
 

Füssball

Kategori: Allmänt

 
Det är idag det gäller, det är idag det smäller ! Nej, det är inte nåt möte mellan Arsenal och MIlan eller liknande,det är större än så!  Liam har sin första träning i SFK! Han är en grym spelare, ger han sig fan på att spela seriöst så kommer han bli jäkligt bra. Han har en framtid.
 
 
-----
 
 
Har reg. mig på lägenhetbyte.se , kostade 130 kr.  ´"vi matchar dig med tiotusentals lägeheter.."  Hmm konstigt att INGEN matchar?  Känns ju jävligt bra.  Vi vill bara ha 4 rok, ska det vara så svårt?  Börjar bli trångt här men det är väl ganska självförvållat va? ;)
 
 
Och nu rullar Pippifilmen igen för 56:e gången....suck

Jäklar!

Kategori: Allmänt

Dumma sandra, min sambo, min älskling, my muppet. Hon var otrogen, i min dröm!  Det var så jäkla verkligt. Usch.
Nu ska jag låsa in henne ;)  Närå men jag var så arg imorse. Kände verkligen hur det kokade i mig. 
Tur att det var en dröm.
 
Idag blir det lugnt, städa lite, slappa lite, dricka kaffe ,  ska även börja kolla runt lite på musik som vi kan ha till bröllopet. Har ni några tips ? tipsa mig! =)
 
Nu hinner jag inte blogga mer!  Får bli mer sen

Tillbaka till babynivå

Kategori: Allmänt

Av någon anledning har Celine blivit bebis igen. Hon sträcker ut  tungan och bara låter. LLLLL LLLL MMM MMM..så kan hon hålla på i nån timma sen är det normalt igen.  Ytterliggare någon timme senare så kör hon samma bebisrace igen. Varför?  Vet ju att det kan vara så ibland men det ser bra roligt ut..även lite skumt. =)  
Har erat barn gjort så? Liksom gått tillbaka så att säga? Svara gärna..
 
Nu har min första arbetsdag på över en vecka blivit avklarad.  Fyyyyy vad tungt!  Och nu är jag ledig i 2dagar till..Puh, HUUUUUR ska jag orka med detta arbetsliv? Hujeda mig
 
 
Nej, dags att runda av för ikväll :)

Skräckfantast och starka barn (schysst rubrik)

Kategori: Allmänt

Det är liksom min och Sandras grej, skräckisar flera gånger i veckan. Vi skrämmer upp oss själva och det är fan roligt =)
Senaste igår var det någon som hette något i stil med Witched.handlade om någon häxa i skogen och ungdomar, som vanligt...var lite seg men så är det när man random bara plockar skräckis hur som helst.  Men den var sevärd.
 
Har blivit helt salig i skräckfilmer,det är bara något som tilltalar mig, spänningen, nervösiteten och när man nästan bajsar ut fjärilarna ur magen
 
 
 
 
Nu tappade jag bort mitt flow här mitt under mitt bloggande för att Sandra skulle kissa. ojojoj. Illa! jag blev helt plötsligt trött också. =)
 
Förresten så är Elicia stark som en kamel, hon lägger sig ner på alla 4 och drar sig upp till sittställning igen. Blev imponerad. Hon kan även falla framåt ...ja, falla framåt.  Inte alltid hon tar emot sig med händerna, oftast tar huvudet smällen..men va tusan, framgång smärtar ibland.
 
Nej nu ska jag kanske göra mig redo för jobbet?  
 
 
 

Söndag, en vilodag?

Kategori: Allmänt

Idag, liksom många andra dagar, är en Söndag. Dagen efter lördag och innan måndag. En vilodag enligt tradition. Butiker har alltid varit stängda på söndagar tom 70 talet. Därefter släpptes öppettiderna fri här i Sverige och tack vare dessa brainiacs så blir jag tvingad att arbeta helg. Fåkk Juu!  I Danmark, enligt något jag läste någonstans på nåt ställe i nån tid , är det förbjudet enligt lag att ha öppet på söndagar. Samma lag gälleri Tysklad och flertalet andra länder.
 
Nackdelar är ju om om man glömt att handla något, då kan det bli jobbigt om ALLT är stängt. Ska väl inte klaga men va fasen, att arbeta 2st tolvtimmars skift är rätt tungt + de "vanliga" arbetsdagarna innan och efter.
 
>>Reminder to myself, köp limstift!<<
 
Jag kan påstå att jag aldrig riktigt vilar på söndagar, alltid fullt upp. Idag har det varit städning , sorterade och fixade i hyllor och bland papper samt tvättade jag + lagade mat. Fullt ös, har knappt suttit stilla förrän nu. Och jag lyckas alltid tvätta fel saker. Ofta handlar det om för små kläder, trasiga kläder osv. Nu lyckades jag få med en nässpray, en svart fingervante samt en röd duk som det står "god jul" på, kanske ingen prioritet men nu är de rena och luktar blommor.
 
Nu när maten har krypit ner och satt sig i grovtarmen så ska jag passa på att gå en runda med min lilla hund.
Lär somna gott ikväll och då får ungarna också göra det!..hoppas jag!
 
 
Dags att komma igång ordentligt med träning och inte bara fantisera
 
 
Undra hur många gånger jag har sagt så ?