bloggpappans.blogg.se

Mitt liv, mina ord

Hoppsan Kerstin sa Ture när han satte på sin bror

Kategori: Allmänt

Bara en dag kvar nu då tills våra dubbeldagar är slut och att jag måste gå tillbaka till jobbet. Det känns väl sisådär men vad gör man? Dags att komma tillbaka till verkligheten, igen! 
 
Vi var och handlade på jobbet idag, har inte varit där på länge. Jag,Sandra, Celine och Elicia drog oss dit en sväng. Ville kolla när jag skulle börja jobba plus att det saknades en hel del pryttlar hemma. Vid sista vattenpölen precis vid dörren till affären så bestämmer sig Celine för att bada! Kuuuuuuul! Dyngsur så går vi in i butiken. Direkt kommer kunder fram till mig och frågar det ena och det andra, får man inte vara ledig ens när man går med familjen? Nåja, så är det. Sen ser jag en sak jag absolut inte ville höra. Jag råkade beställa hem fel prylar. Fan va sur man blev, vilken miss. 2 st á 1000 kr st som vi inte kan sälja. 300 kr/st att skicka tillbaka. Spank my ass and call me Charlie! Det lär man få höra på Måndag. 
Men jag tror att jag har en idé som kan fungera. Låt oss hoppas det för annars vette fan vad man ska göra.. misstag gör vi alla, främst när man är stressad som jag alltid är. Måste lära mig varva ner lite grann så inte såna misstag upprepas.
 
Gjort är gjort, ångrar det, nu är det bara se framåt..efter utskällningen på måndag.
 
På tal om 3 kaniner och en häst , det här måste ni se;
 
och sen del 1 också förstås, del 1 är nog nästan roligare fast den har vi nog alla sett=)
 
 
Nej nu blir det skräckfilm, The Conjuring, tips från Mange . Får hålla tummarna att den är bra :)
 
 

Vi tillhör inte alls normen

Kategori: Allmänt

 
 
Inte alls, för vi åt tacos idag, på en fredag, ungefär som 2/3 av Sveriges befolkning gör men vad fan,skitsamma..det är ju gott, inte sant?  Celine somnade helt plötsligt vid matbordet men hon var tvungen att trycka i sig lite extra ändå...tills slut gav hon upp och har sovit sen 6-7.  Det gick inte att väcka henne så hon lär väl vakna när vi ska gå och lägga oss.
 
Annars är det glada miner och full fart. Eller full fart, det är segt som satan just nu. Vi sitter och glor på den där jäkla Gunde och hans små dvärgar, inget favoritprogram men Liam insisterade så va tusan, ibland får väl han också se sitt.
 
Nä, nu blir det nog en dusch, en pilsner, en runda med hunden och film om sambon vill se den ;)
 
 
 

Screw you Byggare Bob

Kategori: Allmänt

Eller tja, jag kan väl jag med. Satt upp en spegel precis ovanför handfatet för Celines skull. Nu tycker hon det är skitkul att stå där på sin nya pall och tvätta av sig samt borsta tänderna..nästan för kul, tvålen har snart tagit slut!  Nu måste vi låsa badrumsdörren utifrån så hon inte ska komma ín ;)   Fast...den där spegeln ställde jag bara upp med såna där möbeltassar..ssschhh, vår hemlighet.
 
 
 
Snart åker en hylla upp i badrummet också, laddar bara min stengamla slagborr som farsan har haft sen 1900bortglömt!  Batteriet håller för ca 3-4 borrningar om man har tur. Sen är det bara ladda om i 12 timmar.
 
 
 
 
 
Och här ställde sig Elicia upp och började röja bland blomkrukorna. VIlken chock, hon stod jättelänge! Duktig flicka =D
 
 
Celine har börjat med nåt roligt, enda sen hon såg The Hobbit med oss så har hon blev helt kär i Smiegel, eller Gollum eller vad han nu heter. Hon går runt och säger "Massamass"  Det ska nog betyda my precious! Knäppa unge =)
 
 

Äntligen !

Kategori: Allmänt

Ja, äntligen!  Äntligen slipper man oroa sig för att allt man trycker ner i toaletten ska komma upp ur golvbrunnen. Nu har en annan VVS gubbe kommit och ordnat det. Han plockade isär toaletten och alla rör och tokkörde. Blev en fontän ur toaletten vilket Celine tyckte var lite sisådär.
Men vi hade rätt, efter mycket om och men så hittade vi toablocket som kära Celine hade spolat ner. Så det blir aldrig några fler av den sorten!
 
 
 
Vi har nu precis avnjutit Köttbullar ala Pappa! Så sjukt gott, jag bör öppna en Köttbulle/Hamburger restuarang!  Pappa Niklas Hemgjorda Köttprylar... !  Sen kan jag nog inte laga så mycket annat som är sådär übergott.
ALLA köttbullar gick åt. Inte dåligt =)
 
Efter maten fick vi lite underhållning av Celine..Hon började ha ett föredrag och ritade av helade släkten, berättade vem som var vem och så vidare..=)
 
 
Haha..söt :)
 
 

Över(jobbiga)trötta barn och ännu mer avföring

Kategori: Allmänt

Allt man gör är fel,hon stretar emot och säger en sak och sen säger hon helt tvärtemot sig själv.
Man blir lagom förvirrad. Usch.men snart somnar mitt monster :) hoppas jag!
 
Helst innan VVS gubben kommer!  Det blev nämligen stopp igen och flöt ut ännu mer avföring i badrummet. Myspys.
Han var nyligen i  Haninge och skulle komma om en stund, ja, undra hur lång den stunden blir.
 
Och jag ogillar försäkringskassan ett snäpp mer idag. Det är fortfarande överbelastat. Kommer inte i kontakt med dem! Så förbannat irriterande med tanke på att vi bara har fått hälften av våra pengar..
 
Nä nu brast det för Celine, ska natta henne :)
 

Dagen börjar med bajs.

Kategori: Allmänt

För ett par dagar sen så skummade det rätt mycket i toaletten när Sandra spolade. Det var ju rätt skumt..ha! hajar ni, skumt!  Den var fin den..nåja,  Sen tänkte vi inte mycket mer på det tills vi kom på att våran nyinköpta WC-rengöring som man fäster vid ringer var borta. Vi kan ju inte säga med 100% säkerhet men uteslutningsmetoden säger att vår kära lilla prinsessa Celine har spolat ner den.  Skruttunge!
Men vi hade tur, allt fungerade..tills i morse!   Då blev det stopp och härlig avföring började ploppa upp ur golvet där badkarsvattnet åker ut. Det var ju bara att börja pyssla. Plockade isär det ena och det andra och fippla. Såg aldrig WC-rengöringen men nu fungerar den som tur är.  Och senast igår var det stopp i handfatet så nu är alla rör jag kommer åt så gott som nya.  
 
Handyman?  Nja, det vette fan men orkar inte ha massa andra gubbar ränna runt här .. fixar sakerna hellre själv. På så vis lär man sig lite också..
 
 
 
Nästa steg är att fixa en krånglig trasig låda..
 
sen kan nog dagen bara bli bättre =)
 
 
 
 
 

The Many Faces Of My Bananaeating Girl

Kategori: Allmänt

 
 
Haha ...ja, då vet ni hur hon ser ut när hon äter banan

Fan va dyrt det ska vara !

Kategori: Allmänt

Nu börjar vi bli trångbodda, söker en 4a men fan va dyrt det ska vara !  Iaf i vårat område. Kanske man ska flytta längre uppåt i landet? eller söder ut? Spanien? ;)    Eller småland? vette fan. VI har ju ingen bil heller så det är dumt att flytta ut till landet.  Och så blir det problem med jobbet,  det är inte lätt.  Vart är det fint att bo? Några förslag?
 
Och barnen,ska de byta skola/dagis? Jag kan inte säga upp mig och sen flytta, det känns ju jäkligt onödigt. 
 
Mycket att tänka på.
 
Så här såg min prinsessa ut på vägen till förskolan.."Mina häftig"  sa hon..Ja, hon är jäkligt häftig ! ;)
 
 
Och på tal om barn och saker..försäkringskassan vägrar att ringa upp mig!  Så jäkla snällt av de. Jag som bara ringer dit för att jag inte har någon annan att prata med. Vill ju inget viktigt, absolut inte. Jäkla pittskaft!

Här har ni något som ni saknar i erat liv.

Kategori: Allmänt

Peter stormare, en härlig gubbe.Har alltid gillat honom och kommer nog alltid göra det.
Jägarna 1 kom ut 1996, för 17 år sen om jag räknade rätt. Minns knappt någonting av den men 2an var klart sevärd ändå. Vi har haft den filmen inplastad i 2 år nu så det var väl på tiden att se den :)
 
 
 
Nu sitter Elicia och säger Bababa ba ba baba baba ba så jag känner mig en aning okoncentrerad .  Dessutom har hon fått högfärdshosta, haha, så sjukt sött. Uh uh uh låter hon. Måste försöka få det på film någon dag.
 
 
 
Sen måste jag bara fråga, har du någonsin funderat på hur mycket du tömmer tarmen när du väl sitter där och trycker?  Nä, inte jag heller, inte allt för ofta åtminstonde. Men vare sig du vill eller inte så är den här...Trumvirvel tack....
 
Toalettsitsen som väger dig före och efter tömning !!
 
 
 
Mitt liv skulle inte kännas komplett utan den här..

Minigolf , Bowling och trasiga byxor

Kategori: Allmänt

 
 
 
Det var länge sen men nu har vi äntligen träffats. Blev en härlig dag med både minigolf och bowling med broder Daniel, hans son Liam och vår Liam. Självklart vann Danne på minigolfen (som vanligt) och även bowlingen men jag blev en stark tvåa , vilket inte är så imponerande med tanke på att det övriga motstånden var 10 år och yngre.
 
 
 
Härligt väder och bra humör så det fanns egentligen inget att klaga på :)
 
 
 
 
 
 
Men en sak som jag kan skylla på, en stark anledning till att jag inte vann var ...
 
 
Mina shorts sprack!!!  Efter första bowlingkastet så sa det bara RIITSCH..  
 

The Parent circle of life – i brought you into this world, and i can take you out.

Kategori: Allmänt

Trots på en helt ny nivå. Ibland blir man ju galen på barnen. Vi tänkte gå ut på en trevlig kvällspromenad.Låter väl mysigt?  Ja, i praktiken. I själv verket är det lite mer problematiskt, speciellt när man har barn.
Först och främst ska man ju hitta alla kläder som är slängda precis ÖVERALLT. Ja, visst, det ska väl vi vuxna ha koll på , bla bla bla BLA , sluta tänk så och läs vidare nu. ;)
Sen när man väl hittat ett set som matchar relativt så ska man få på barnen de. Celine är svårast kan jag ju säga. Hon springer runt, slänger av sig blöjan med jämna mellanrum. När man väl fått på ena strumpan så ligger andra på takfläkten och byxorna har hon gömt bakom ryggen. Sen brukar hon lägga sig ner på mage, låtsassover och börjar snarka. 
Efter en brottningsmatch som heter duga så tar man sig mot hallen. Då är det skorna, det är nog det värsta. Har man tur så ligger de på skohyllan och inte i spisen eller bakom sophinken. Man får trycka in fossingarna samtidigt som man ska hålla fast henne..det är inte lätt men det fungerar varje gång. Väl där så är man genomsvettig. DÅ vill hon bara springa ut när man själv inte ens börjat klä på sig. 
 
Efter man fått ner 2 barn, barnvagn och hund så blir man själv bajsnödig och måste springa upp igen.
 
 
Väl ute så ska man hitta Liam, han är ute och gör gårdarna osäkra. Nackdelen är att det är runt 8-14 gårdar häromkring + 2 dagis som de brukar vara i och leka.  Efter 20 min så finner man honom. DÅ ska vi gå på promenad. Och ungefär 5 min senare börjar minstingen ledsna på att sitta i vagnen. Då får man konka runt på Rasmus (hunden)  Elicia, Celine samt hålla koll på Liam som får sina ryck och flyger upp på varenda staket och träd som finns på vägen. 
 
Han gör allt han inte får, som att klättra på ställningar , hoppa över staket, kissa i skogen osv just för att Celine den lilla härmapan ska göra likadant som han. Om det beror på ignorans , senilitet eller trots vet jag inte, men han gör det ändå. Jag blir galen och Celine ramlar runt och gör sig illa. Samma sak varje gång.  Ingen lyssnar. Varför föds barn med öron? Egentligen varför? för att inte tala om ögonen ?  För de ser inte, de hör inte, de lyssnar inte..som ett gäng döva och övertända hamstrar som ska vara överallt samtidigt. Det enda de ser är den lilla prick de tittar på. Resten är en blurr.
 
Nä, nu känns det faktiskt en aning negativt, eller? Nej, ta det med en nypa salt. Ta det mesta jag skriver med en nypa salt. Tror det är bäst ;)
 
Jag älskar våra barn. Jag älskar min sambo. Jag tycker väl iaf om vårt kära får till hund. Lägenheten funkar väl. Jobbet duger och ja. va fan. jag har det bra. Vi har det bra.
 
Nu ska jag ta en skogaholmslimpa med bregott, hushållsost och en folköl. Kan det bli mer klassiskt? 
 
 
 
 
 

En liten tvist

Kategori: Allmänt

Vilken tur att vi inte bakade för mycket. De som skulle komma dök aldrig upp men det gjorde Farmor och Farfar som vi är mycket glada över =)   Resten får vi träffa en annan dag, det är så det är ibland :)
och tack för presenten Gunilla och Farsan :)  Nu har jag använt upp alla smilegubbar för idag.
 
 
Nu har vi iaf massor med godsaker över, vilket är både bra och dåligt.. Bra: Det är gott som fan. Dåligt: Det är inte så värst nyttigt för mig. Rätt logiskt.  
 
Jaha, så vad händer idag? Inte något planerat alls. Tror inte att det händer något alls. Eller något händer väl alltid men inget unikt. Kanske, fan vet jag :)
 
Sååå...Hur mår ni då? Allt väl ?  Så bra.
 
Nu ska jag leta efter överkast på nätet. 
 
 
 
 
 

It´s cleaning time!

Kategori: Allmänt

Oj va roligt. Idag blir det att städa. Blir kalas imorgon, för lilla mig. Fyllde 29 den 19e. Ingen speciellt egentligen men kul att träffa familjen..även om ingen från min släkt verkar komma, alla är upptagna. Ska visserligen träffa brorsan dagen efter och syrran träffade i måndags . Men skitsamma, sandras släkt är också trevliga ;) Och mer fika till oss!

Susanne !!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet och få varva ner ...HA!!  In my butt. Här är det fullt ös med en övertrött Celine, en gnällig Elicia och en trotsig och arrogant Liam. Liam är iaf nattad..nu är det bara tokCillis kvar.  Hon är överallt samtidigt och låter som en helt skolklass.   Sanslöst hur en sån liten fjutt kan utföra så höga ljud från både fram och bak.
 
Celine fyller snart 3 år, eller snart och snart..i November. Hon är verkligen som en papegoja, upprepar allt hon inte bör göra.  Några av hennes fina favoritord är Shit, Rumpnisse, Bajs, och Döskalle (uttalar skaskalle) vilket låter jävligt illa om man säga det snabbt.  Testa själv.    Jag är en jäkel på att svära, tyvärr. Jag använder de klassiska svordomarna som Fan, helvete och skit.    Senast häromdagen skrek jag ut "Fy fan"..och klart som fan att hon ska snappa upp det!  Fu fan sa hon. Men snabb som ögat sa jag Susanne vilken hon tog efter. Resultatet blev väl sådär för idag var hon arg och skrek ut "Susanne!!!"     
 

Daddy is back!

Kategori: Allmänt

Nej men hallå. Kolla in, jag har en ny blogg som flertal av er tjatat om. Jag känner mig självklart smickrad men är samtidigt en aning oförstående, så jäkla kul det väl inte vara att läsa om mig?
Nåja, nu är jag är och då får ni fanimej läsa också ;)

Min blogg kommer handla om mig, såklart! Och troligtvis en hel del om mina kära barn som jag har avlat fram med min sambo. Hon måste få lite cred, det var trots allt hon som tryckte ut flickorna till världen.
Jag kommer skriva en presentation lite senare, nu försöker jag bara komma igång med skrivandet. Ska även till jobbet inom kort.
Kortfattat information om oss:
Pappan: Jag, Niklas.
Mamma Sandra.
Äldsta sonen Simon , född 1998- (Sandras son som inte bor med oss på heltid)
Näst äldst: Liam. Född 2003 (Inte min biologiska heller)
Celine, född 2010. Vårat gemensamma =)
Och sist och minst, för hon är faktiskt minst, Elicia. Född i Feb 2013 :)
Sen har vi även en hund, Rasmus, 7 år gammal och ser ut som ett annorlunda får. Han är en krullig border collie och lite dalmatin. Udda, så han passar in.

Ska som sagt gå lite mer djupgående i presentationen men ville iaf få fram lite information nu för er som inte känner till mig.

Sooo please come again.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.